Raisioagron toimintatapa

Raisioagrossa yhdistyvät eläinten ruokinnan sekä kasvinviljelyn ammattitaito ja osaaminen. Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia rehuja, siemeniä sekä muita tuotantopanoksia ja –tarvikkeita. 

Kotieläintuottajat ja kalankasvattajat saavat aina ajantasaista tietoa rehuseoksista ja ruokintamenetelmistä tuotantoaloittain erikoistuneilta asiakkuusvastaavilta, verkkosivuiltamme sekä julkaisuista Kasvuopas ja AquaMakasiini. 

 

Toiminnan laatu

Naudanrehut toimitetaan 90-prosenttisesti irtorehuina suoraan tehtaalta kotieläintuottajille, kalanrehut pääosin suursäkeissä kalankasvattajille. Raisioagron oma organisaatio hoitaa myynnin, toimitukset ja laskutuksen. Halutessaan asiakkaat saavat laskun myös meijerin kautta.

 

Raisioagron työtä ja toimintaa ohjaa asiakkaiden tarpeet huomioon ottava Raisio Oyj -konsernin yhteinen toimintajärjestelmä. Laatu- ja ympäristöasiat kattava toimintajärjestelmä täyttää laatu- ja ympäristöstandardien SFS-EN ISO 9001:2008 ja SFS-EN ISO14001:2004 vaatimukset. Toimintajärjestelmän sertifiointiarvioinnit suorittaa Inspecta Sertifiointi Oy.