Stereo

Laajatehoinen kasvitautien torjunta-aine kaikille viljoille.

  • kahden tehoaineen kattava seos
  • erinomainen teho yleisimpiä laikkutauteja vastaan
  • tehoaa myös tyvilaikkuun
  • pitkävaikutteinen
  • kielletty pohjavesialueilla

Tehoaine:

Syprodiniili 250 g/l ja Propikonatsoli 62,5 g/l

Stereo soveltuu härmän ja ruostetautien torjuntaan viljoilla, ruskolaikun, syysvehnänharmaalaikkutaudin, vehnänlehtilaikkutaudin sekä tyvilaikun torjuntaan syys- ja kevätvehnällä, verkkolaikun ja rengaslaikun torjuntaan ohralla, kauranlehtilaikun torjuntaan kauralla sekä tyvilaikun ja rengaslaikun torjuntaan rukiilla.

Käyttö ja käyttömäärät:

Viljakasvusto ruiskutetaan ensimmäisten taudinoireiden ilmestyttyä. Käyttöaika on torjuttavasta taudista riippuen pensomisen lopulta tähkälletulovaiheeseen saakka.  Laikkutautien paras torjunta-ajankohta on yleensä tähkälletulovaiheessa. Tautiepidemian uhatessa ruiskutus on mahdollista tähkälletulon jälkeenkin kukinnan alkamiseen saakka varoajan puitteissa.

Käyttömäärä on ohralla ja kauralla 0,8 - 1,6 l tai jaettuna 0,4 - 0,8 + 0,4 - 0,8 l/ha. Vehnällä ja rukiilla 1 - 2 l tai jaettuna 0,5 - 1 + 0,5 - 1 l/ha. Alempia käyttömääriä käytetään silloin kun tautipaine on vähäinen.

Jaetussa käytössä sopiva ruiskutuksen väli on noin kaksi viikkoa. Jälkimmäinen ruiskutus jaetussa käytössä voidaan jättää tekemättä silloin kun uhkaa taudeista ei ole.

Vesimäärä:

200-400 l/ha

Käytössä huomattavaa:

Varoaika viljoilla 35 vrk. Valmistetta ei saa käyttää viljoilla kukinnan alkamisen jälkeen.

Ympäristörajoitukset

Pakkaus/tukkupakkaus:

5 l / 4 kpl.

Valmistaja:

Makteshim-Agan Holland B.V

Lue aina pakkauksen täydellinen käyttöohje ja noudata sitä!