Sluxx -etanasyötti

Uusi valmiste etanoiden torjuntaan pelto- ja puutarhaviljelyksiltä.

  • tehoaa kaikkiin etanalajeihin
  • Hyvä sateenkesto
  • Voi levittää esim. lannoitteenlevittimellä
  • Ei varoaikaa

Tehoaine:

rautafosfaatti 30 g/kg

Käyttö ja käyttömäärä:

5-7 kg/ha, kun ensimmäiset etanat ilmestyvät kasvustoon.

Valmiste vaikuttaa ainoastaan etanoihin ja on siten haitatonta käyttäjille ja muille luonnon eliöille. Sen levitys esim.  lannoitteen pintalevittimillä on mahdollista ja useilla konevalmistajilla on valmiit säätötaulukot  Sluxille.  Levitys onnistuu hyvin myös esim. kastelukannulla, josta siiviläosa on poistettu.  Sluxx-rakeet ovat kovia ja kestävät sadetta hyvin, jopa 6 viikkoa. Märkinä vuosina voi uudelleen levitys olla tarpeen kuitenkin 2-3 viikon kuluttua. Valmistetta voi käyttää sekä avomaalla että kasvihuoneissa.

Sluxx tehoaa kaikkiin etanalajeihin, myös espanjansiruetanaan (Arion lusitanicus), kun etanat ovat syöneet Sluxx-rakeita. Teho tulee näkyviin heti myös alhaisissa lämpötiloissa. Täydellä käyttömäärällä saadaan torjuttua 50 – 100 etanaa/m2.

Käytössä huomattavaa:

Aine levitetään, kun  ensimmäiset  etanat ilmaantuvat kasvustoon. Paras hyöty saadaan, kun syötit levitetään lohkolle ajoissa. Joskus riittää, että käsitellään lohkon reunat, koska etanat usein tulevat alueelle valtaojista tai suojakaistoilta.

Ympäristörajoitukset

Pakkaus/Tukkupakkaus:

20 kg/1 kpl.

Valmistaja:

Nordisk Alkali AB