Sekator OD

Rikkakasvien torjuntaan ohra-, vehnä - ja ruisviljelyksiltä. Nestemäinen pienannosaine.

  • Kahden tehoaineen valmiste
  • Torjuu ongelmarikat kuten mataran ja syysitoisen saunakukan
  • Soveltuu erinomaisesti kevytmuokatuille ja suorakylvetyille lohkoille
  • Tehoaa hyvin jo + 5 asteessa
  • Kielletty pohjavesialueilla

Tehoaine:

Amidosulfuroni 100 g/l ja jodosulfuroni 25 g/l.

Valmiste vaikuttaa lehtien kautta. Valmisteella on erinomainen tai hyvä teho mataraan, saunakukkaan ja useimpiin kevätitoisiin rikkakasveihin (mm. pihatähtimö, pillike, jauhosavikka, ristikukkaiset rikkakasvit). Orvokkia, peippiä ja emäkkiä torjuttaessa suositellaan käytettäväksi suurinta käyttömäärää. Käsittelyn jälkeen rikkakasvien kasvu pysähtyy heti ja näkyvät oireet ilmaantuvat n. 2 viikon kuluttua käsittelystä. Rikkakasvit ovat täysin kuolleita 4-6 viikon kuluttua käsittelystä.
 

Käyttö ja käyttömäärät:

Syysviljat 100-150 ml/ha + Sito Plus kiinnite 1-2 dl/ha  ja kevätviljat 75-150 ml/ha + Sito Plus –kiinnite 1-2 dl/ha. Vesimäärä on 200 l/ha. Kiinnikettä käytetään 1 dl/200 l vettä.
Valvattiin ja ohdakkeeseen tehoaa Sekator 75 ml/ha + MCPA 1 l/ha.

Syysviljat ruiskutetaan aikaisin keväällä kasvun alkaessa. Kevätviljat ruiskutetaan viljojen ollessa 2-3 - lehtiasteella, viimeistään korrenkasvun alkaessa.
 

Käytössä huomattavaa:

Ruiskutusta ei suositella alle 5 °C lämpötiloissa. Sateenkesto 2 h. Ei saa käyttää kauralla, suojaviljassa eikä nurmilla. Ei saa käyttää pohjavesialueilla. Ei saa sekoittaa hukkakaura-aineiden kanssa. Muista ravistella purkkia ennen käyttöä.

Kasvustoa ei pidä ruiskuttaa, mikäli välittömästi ruiskutusta seuraavina öinä on odotettavissa hallaa.Ei olkien käytön rajoitusta.

Ympäristörajoitukset

PAKKAUS/TUKKUPAKKAUS:

1 l/12 kpl. 

Valmistaja: 

Bayer CropScience

Lue aina pakkauksen täydellinen käyttöohje ja noudata sitä!