Värikkäät paalit saavat jatkoa

Uusi kumppani mukaan lahjoitukseen 

Nyt sinulla on mahdollista jälleen ostaa pinkkiä Trioplus –käärintäkalvoa. Jokaisesta rullasta menee kolme euroa Rintasyöpäyhdistyksen toiminnan tukemiseen. Kalvon ostanut viljelijä lahjoittaa yhden euron, Raisioagro yhden euron ja kalvot valmistava Trioplast Oy yhden euron.

 

Vuoden 2017 kampanjaan liittyy uutena kumppanina Tama Scandinavia Oy. Tama on markkinajohtaja käärintäverkoissa ja tuomme ensimmäisenä Suomen markkinoille pinkin värisen käärintäverkon. Jokaisesta myydystä käärintäverkkorullasta lahjoitetaan 9 euroa hyväntekeväisyyteen; viljelijä, Raisioagro sekä Tama kukin kolme euroa myydyltä rullalta.  

 

 

 

 

 

 

Rintasyöpäyhdistys ry on valtakunnallinen potilasjärjestö ja se on Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenjärjestö. Syöpäsäätiö ja Suomen Syöpäyhdistys jäsenjärjestöineen vaikuttavat yhdessä kansalliseen syöpäpolitiikkaan ja varmistavat potilaille hyvää hoitoa, asemaa ja etuuksia.

 

Sinisillä paaleilla tukea eturauhassyöpään sairastuneille

 

Tasa-arvon nimissä haluamme myös huomioida eturauhassyöpään sairastuneita miehiä ja valikoimassamme on nyt myös sinisiä käärintäkalvorullia. Jokaisesta myydystä rullasta lahjoitetaan kolme euroa hyväntekeväisyyteen. Rahat ohjataan Suomen eturauhasysöpäyhdistyksen toiminnan tukemiseen.

 

Suomen eturauhassyöpäyhdistys ry on valtakunnallinen potilasjärjestö, joka toimii eturauhassyöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä hyväksi. Yhdistys välittää luotettavaa tietoa eturauhassyövästä ja hoitovaihtoehdoista sekä antaa eturauhasyöpäpotilaille ja heidän läheisilleen neuvontaa ja vertaistukea. 

 

 

Trioplus Pinkki ja sininen käärintäkalvo ovat ympäristöystävällinen valinta, koska muovia kuluu vähemmän paalia kohden. TrioPlus -käärintäkalvossa on 1900 metriä rullaa kohden, mikä on 27 prosenttia enemmän verrattuna vakiokalvoihin. Tämä tarjoaa suuremman käyttömäärän pellolla sekä mahdollisuuden ajaa useampia paaleja pysähtymättä vaihtamaan rullaa, eli aikaa säästyy. Kierrätettäviä kartonkeja ja rullia tulee vähemmän ja muovin materiaalikäyttö vähenee 16 prosenttia. Myös polttoaineen kulutus pienenee.

 

Trioplastin käärintä- ja aumamuovit valmistetaan aina parhaista raaka-aineista, joten voit luottaa niiden laatuun.

 • Nyt Suomessa: pinkki TrioPlus –käärintäkalvo sekä uutuutena sininen Trioplus -käärintäkalvo
 • Ostamalla tuotteen lahjoitat 1 €/rla rintasyöpäyhdistyksen toiminnan tukemiseen
 • Raisiaogro ja Trioplast lahjoittavat 2 €/rla rintasyöpäyhdistykselle
 • Trioplus Pink: 750 mm x 1900 m, 21 -mikroninen
 • Yhdellä rullalla tekee noin 27 % enemmän paaleja
 • Kuivemman hevosheinän teossa suosittelemme aina normaalia enemmän kierroksia paaliin, koska niitä myös liikutellaan normaalia enemmän - sopiva kierrosmäärä riippuu olosuhteista ja siitä, paljonko paaleja siirretään

 

Tama Edge to edge-käärintäverkko on ensimmäinen värikäs hyväntekeväisyysverkko Suomessa! Jokaisesta pinkistä käärintäverkosta lahjoitetaan 9 €/rla Rintasyöpäyhdistykselle. 

 

 • Nyt Suomessa: pinkki käärintäverkko
 • Verkon ostanut maataloustuottaja, Raisioagro sekä Tama Scandinavia lahjoittavat kukin kolme euroa rullalta Rintasyöpäyhdistykselle
 • Suomen pisin verkko: 4500 metriä
 • Käytetään yhteen pyöröpaaliin vain 10 m, samaan kustannustasoon pääsee pienemmällä verkkomäärällä
 • Vähemmän rullanvaihtoja paalatessa
 • Patentoitu teknologia takaa, että verkko levittyy aina paalin reunasta reunaan
 • Vetolujuus markkinoiden parhaita

 

 

Tuotteita on myynnissä rajoitettu erä, joten tilaa heti omasi!

Kysy lisää omalta asiakkuusvastaavaltasi tai tee tilaus Raisioagron verkkokaupasta