Bongaa nyt #hyvispaalit ja voita drone!


Hyvän tekeminen jatkuu jälleen tänä kesänä! Bongaa pinkeistä ja sinisistä paaleista tehtyjä taideteoksia, jaa nappaamasi kuva Instagramissa tai Twitterissä #hyvispaalit ja @raisioagro_oy, ja voit voittaa kuvauskopterin!

Värikäs paalitaide valtaa pellot!

Viime kesän #pinkitpaalit -kampanja saavutti suuren suosion. Keräsimme yhdessä maataloustuottajien ja Trioplastin kanssa rintasyöpäyhdistykselle yhteensä 9300 euroa vertaistukitoimintaan ja kampanja näkyi yli 500 kuvan voimin somessa! Haluamme jatkaa hyvän tekemistä tänä kesänä ja laajennamme kampanjan sinisiin paaleihin sekä pinkkiin käärintäverkkoon. Kannustamme tuottajia tekemään paaleista erilaisia muodostelmia ja taideteoksia entistä suuremman näkyvyyden saavuttamiseksi.

Nyt jo kerätty eturauhas- ja rintasyöpätoiminnalle yli 20 000 euroa

Jokaisesta myydystä vaalean sinisestä käärintäkalvorullasta lahjoitetaan kolme euroa Suomen eturauhassyöpäyhdistykselle ja pinkistä Rintasyöpäyhdistykselle. Pinkistä käärintäverkosta lahjoitetaan Rintasyöpäyhdistykselle yhteensä yhdeksän euroa. Olemme jo nyt keränneet yhdessä 20 000 euroa hyväntekeväisyyteen eli yli puolet enemmän kuin vuosi sitten ja määrä kasvaa edelleen! 

Osallistu kisaan näin:

 1. Bongaa sinisiä ja pinkkejä paaliasetelmia ja niistä tehtyjä taideteoksia.
 2. Ota kuva teoksesta.
 3. Julkaise kuva 23.6.-31.8.2017 välisenä aikana tunnisteilla #hyvispaalit ja @raisioagro_oy Instagramissa tai @Raisioagro Twitterissä.
 4. Raatimme valitsee 10 parasta kuvaa 6.9.2017 mennessä, joista järjestämme äänestyksen Raisioagron Facebook-sivuilla. Eniten tykkäyksiä keränneen kuvan ottanut voittaa dronen eli kuvauskopterin (arvo 500 €). 

 

Lue lisää #hyvispaalit-kampanjasta ja hyväntekeväisyydestä.

Tutustu värikkäisiin käärintäkalvoihin ja tilaa nyt!

 

 • Kampanjan järjestäjänä toimii Raisioagro Oy, PL 101, 21201 Raisio
   
 • Kilpailuun voi osallistua 23.6.–31.8.2017 välisenä aikana Instagramissa ja Twitterissä lisäämällä kuvan tunnisteella #hyvispaalit ja @raisioagro_oy (tai Twitterissä @Raisioagro).
   
 • Raisioagron raati valitsee kymmenen parasta kuvaa, joista järjestetään äänestys Raisioagron Facebook-sivuilla syyskuun aikana. Eniten tykkäyksiä keränneen kuvan julkaissut voittaa dronen eli kuvauskopterin (arvo noin 500 euroa).
   
 • Voittajille ilmoitetaan kommentoimalla heidän kuviaan Instagramissa tai Twitterissä. Mikäli voittajaa ei kilpailun päättymisen jälkeen tavoiteta yhden viikon sisällä tai mikäli kilpailun voittaja ei jostain syystä halua vastaanottaa palkintoa, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja. Palkinnot toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.
   
 • Osallistumalla kampanjaan osallistuja, ja mikäli tämä on alle 18-vuotias, myös hänen huoltajansa, antaa Raisioagro Oy:lle oikeuden vapaasti ja korvauksetta esittää, välittää, julkaista ja muulla tavoin käyttää ja hyödyntää osallistujan lähettämää #hyvispaalit -merkittyä kuvaa ja siihen kohdistuvia tekijän- ja lähioikeuksia, sekä tarvittaessa julkaista osallistujan nimen ja asuinpaikkakunnan Järjestäjän valitsemissa medioissa julkaisukanavasta riippumatta (esim. Facebook, Instagram) ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.
   
 • Kampanjan säännöt sekä rekisteri- ja tietosuojaseloste ovat nähtävissä Internetissä seuraavassa osoitteessa: www.raisioagro.com.
   
 • Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät sen säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Raisioagro Oy pidättää oikeudet sääntöjen muutoksiin.
   
 • Osallistuvat vapauttavat Raisioagro Oy:n kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta hyvispaalit-kampanjaan.
   
 • Kilpailu ei ole Instagramin, Twitterin tai Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin, Twitteriin tai Facebookiin.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste