Bongaa värikkäät paalit ja voita kylpyläloma koko perheelle!


Hyvän tekeminen jatkuu jälleen tänä kesänä! Bongaa keltaisia, pinkkejä ja sinisä paaleja, nappaa kuva ja jaa se Instagramissa tunnisteella #hyvispaalit, #keltaisetpaalit, #pinkitipaalit tai #sinisetpaalit ja olet mukana kisassa! Laita kaikki luovuutesi peliin, sillä parhaan kuvan napannut voittaa kylpylälahjakortin. 
 

Värikkäät paalit ovat jo kahtena kesänä saavuttaneet suuren suosion. Olemme keränneet yhdessä maataloustuottajien ja Trioplastin kanssa yhteensä 52 000 euroa syöpäjärjestöille. Haluamme jatkaa hyvän tekemistä tänä kesänä ja laajennamme kampanjan keltaisiin paaleihin.

Tule mukaan tekemään hyvää!

Jokaisesta myydystä keltaisesta käärintäkalvorullasta lahjoitetaan kolme euroa Sylva ry:lle, sinisestä Suomen eturauhassyöpäyhdistykselle ja pinkistä Rintasyöpäyhdistykselle. Pinkistä käärintäverkosta lahjoitetaan Rintasyöpäyhdistykselle yhteensä yhdeksän euroa. Kuluttajana voit osallistua kampanjaan kuvaamalla värikkäitä paaleja ja nostamalla hyvää asiaa esiin somessa.

Osallistu kisaan näin:

 1. Bongaa keltaisia, sinisiä ja pinkkejä paaleja pelloilta.
 2. Ota kuva paaleista
 3. Julkaise kuva 1.6.-12.8.2018 välisenä aikana tunnisteilla #hyvispaalit, #keltaisetpaalit, #sinisetpaalit tai #pinkitpaalit Instagramissa.
 4. Raatimme valitsee 10 parasta kuvaa 20.8.2018 mennessä, joista järjestämme äänestyksen Raisioagron Facebook-sivuilla. Eniten tykkäyksiä keränneen kuvan ottanut voittaa kylpylälahjakortin. (arvo 300 €) 
   

 

 

 

 

 

Lue lisää #hyvispaalit-kampanjasta ja hyväntekeväisyydestä

 

 • Kampanjan järjestäjänä toimii Raisioagro Oy, PL 101, 21201 Raisio
   
 • Kilpailuun voi osallistua 1.6.–12.8.2018 välisenä aikana Instagramissa lisäämällä kuvan tunnisteella #hyvispaalit, #sinisetpaalit, #keltaisetpaalit tai #pinkitpaalit Instagramiin.
   
 • Raisioagron raati valitsee kymmenen parasta kuvaa, joista järjestetään äänestys Raisioagron Facebook-sivuilla elo-syyskuun aikana. Eniten tykkäyksiä keränneen kuvan julkaissut voittaa kylpylälahjakortin valitsemaansa Suomen kylpylään (arvo 300 euroa).
   
 • Voittajille ilmoitetaan kommentoimalla heidän kuviaan Instagramissa. Mikäli voittajaa ei kilpailun päättymisen jälkeen tavoiteta yhden viikon sisällä tai mikäli kilpailun voittaja ei jostain syystä halua vastaanottaa palkintoa, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja. Palkinnot toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.
   
 • Osallistumalla kampanjaan osallistuja, ja mikäli tämä on alle 18-vuotias, myös hänen huoltajansa, antaa Raisioagro Oy:lle oikeuden vapaasti ja korvauksetta esittää, välittää, julkaista ja muulla tavoin käyttää ja hyödyntää osallistujan lähettämää #hyvispaalit, #sinisetpaalit, #keltaisetpaalit tai #pinkitpaalit -merkittyä kuvaa ja siihen kohdistuvia tekijän- ja lähioikeuksia, sekä tarvittaessa julkaista osallistujan nimen ja asuinpaikkakunnan Järjestäjän valitsemissa medioissa julkaisukanavasta riippumatta (esim. Facebook, Instagram) ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.
   
 • Kampanjan säännöt sekä tietosuojakäytäntö ovat nähtävissä Internetissä seuraavassa osoitteessa: www.raisioagro.com.
   
 • Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät sen säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Raisioagro Oy pidättää oikeudet sääntöjen muutoksiin.
   
 • Osallistuvat vapauttavat Raisioagro Oy:n kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta Hyvispaalit-kampanjaan.
   
 • Kilpailu ei ole Instagramin tai Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin tai Facebookiin.

Raision tietosuojakäytäntö