Cantor

Leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan kevätviljoilta ja apilattomien nurmien suojaviljoista.

  • pitkä käyttöaika, nopea teho
  • ei pohjavesirajoituksia
  • kaksi toisiaan täydentävää tehoainetta
  • edullinen

Tehoaineet:

florasulami 6,25 g/l ja 2,4-D 300 g/l

Cantor torjuu leveälehtiset rikkakasvit tehokkaasti kevätviljoilta. Cantor antaa enemmän hyviä ruiskutustunteja: voit ruiskuttaa jo +5 C:ssa. Tehoaine imeytyy lehtiin tunnissa ja tulokset näkyvät jo muutamassa päivässä. Valmiste on kovasta tehostaan huolimatta haitaton viljalle. 
 

Käyttö ja käyttömäärät:

Valmistetta voi ruiskuttaa viljan 2-lehtiasteelta alkaen 2-solmuasteelle saakka. Apilattomien nurmien suojaviljat käsitellään viljan 3-4 -lehtiasteelta korrenkasvun alkuun ja nurmiheinien 2-lehtiasteelta lähtien. Leveälehtisten rikkakasvien torjunnassa ruiskutusaika on yleensä pensomisvaiheessa ja käyttömäärä 0,4 l/ha. Korrenkasvun alussa käyttömäärä on 0,6 l/ha, jolloin saadaan tehoa tavallisten siemenrikkakasvien lisäksi myös ohdakkeeseen, valvattiin ja muihin juuririkkakasveihin.

Käyttömäärä on 0,4-0,6 l/ha

Vesimäärä:

100-300 l/ha

Tankkiseokset:

Seokset muiden rikka-aineiden, korrensääteiden, tautiaineiden ja hyönteisaineiden kanssa mahdollisia.

HUOM! Ei voida sekoittaa hukkakaura-aineiden kanssa.

Käytössä huomattavaa:

Vaarallista muille kasveille. Vältettävä tuulikulkeumaa. Valmisteen käyttö ei rajoita seuraavan syksyn tai seuraavan vuoden kasvivalikoimaa. Jos ruiskutettu kasvusto joudutaan rikkomaan, voidaan vain kylvää viljaa samalle lohkolle. Valmiste tehoaa leveälehtisiin rikkakasveihin pääasiassa lehtien kautta. Vaikutus näkyy 1-2 vuorokauden kuluttua. Kasvu pysähtyy, ja rikkakasvit kuihtuvat 3-4 viikon kuluessa. Ruiskutushetkellä lämpötilan on oltava yli 5 C. Valmiste on sateenkestävä tunnin kuluttua ruiskutuksesta. Ilman suhteellinen kosteus ei vaikuta tehoon. Kuivuudesta, märkyydestä, helteestä tai muusta syystä kärsivää kasvustoa ei pidä ruiskuttaa. 

Muista puhdistaa ruisku huolellisesti heti käsittelyn jälkeen. Erityisen huolellinen pesu on tehtävä siirryttäessä ruiskuttamaan muuta kuin viljaa.

Ympäristörajoitukset

Pakkaus/tukkupakkaus:

3 l / 6 kpl

Valmistaja: 

Dow AgroSciences

Lue aina pakkauksen täydellinen käyttöohje ja noudata sitä!