Avoimet työpaikat

Etsimme Raisioagroon

Asiakkuusvastaavaa

Pohjois-Savon alueelle

 

Asiakkuusvastaavana tehtävänäsi on luoda ja ylläpitää asiakassuhteita alueen nautatiloille. Käytössäsi ovat ratkaisumyynnin tehokkaimmat työkalut: asiakkaan tarpeiden kuunteleminen, asiakastarvetta kartoittavien kysymysten tekeminen sekä ratkaisun tarjoaminen asiakkaalle. Olennainen osa työtäsi on myynti nykyisille asiakkaillemme ja uusasiakashankinta. Työ edellyttää myös liikkumista vastuualueellasi, joten oma auto on välttämätön.

 

Odotamme sinulta avointa, myynnillistä ja rohkeaa työotetta sekä kiinnostusta b-to-b kaupankäyntiin. Olet työskentelytyyliltäsi suunnitelmallinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on myös hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot.

 

Toivomme kokemusta myynnin tehtävistä ja arvostamme agrologin tai tradenomin koulutusta. Kokemus vastaavantyyppisistä myyntitehtävistä ja asiakasyhteistyöstä on sinulle eduksi. Koulutamme tehtävään, joten tärkeintä on myyntihenkinen avoin asenne.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen mukavassa työympäristössä osana nautatiimiämme. Työskentelet kotikonttorilta ja Siilinjärven konttorilta käsin omalla myyntialueellasi Pohjois-Savossa Kuopion seudulla.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Vilppola p. +358500381673, Mikko Korhonen +358447818902

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 13.5.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”Asiakkuusvastaava”.

 

 

 

Avoimet hakemukset

 

Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla "avoin hakemus Raisioagroon".

 

Raisioagro on osa Raisio-konsernia. Toimintamme ytimessä ovat vahva ruokinta- ja nurmiasiantuntemus, turvalliset ja ekologiset huippurehut sekä vankka sopimusviljely- ja viljakauppaosaaminen. Raisioagro haluaa olla asiakastiloilleen ja muille yhteistyökumppaneilleen eteenpäin katsova kasvun innostaja: isommat ja paremmat tuotokset ja sadot luovat hyvinvointia ja auttavat osaltaan myös ratkaisemaan ruoantuotannon globaaleja haasteita.Kalanrehuliiketoimintamme Raisioaqua on ympäristöystävällisten kalanrehujen edelläkävijä, joka tarjoaa asiakkailleen kestävän kehityksen mukaiset rehut ja pohjoisen olosuhteisiin sovelletut toimivat ruokintaratkaisut.