Avoimet työpaikat

Etsimme Raisioagroon 

Asiakkuusvastaavaa

 

Asiakkuusvastaavana tehtävänäsi on luoda ja ylläpitää asiakassuhteita alueen nautatiloille. Käytössäsi ovat ratkaisumyynnin tehokkaimmat työkalut: asiakkaan tarpeiden kuunteleminen, asiakastarvetta kartoittavien kysymysten tekeminen sekä ratkaisun tarjoaminen asiakkaalle. Olennainen osa työtäsi on myynti nykyisille asiakkaillemme sekä uusasiakashankinta. Työ edellyttää liikkumista vastuualueellasi, joten oma auto on välttämätön.
 

Odotamme sinulta avointa, myynnillistä ja rohkeaa työotetta sekä kiinnostusta b-to-b kaupankäyntiin. Olet työskentelytyyliltäsi suunnitelmallinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on myös hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot.
 

Toivomme kokemusta myynnin tehtävistä ja arvostamme agrologin tai tradenomin koulutusta. Kokemus vastaavantyyppisistä myyntitehtävistä ja asiakasyhteistyöstä on sinulle eduksi. Koulutamme tehtävään, joten tärkeintä on myyntihenkinen avoin asenne.
 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen mukavassa työympäristössä osana nautatiimiämme. Työskentelet kotikonttorilta sekä Kokkolan konttorilta käsin omalla myyntialueellasi. Tehtävä on äitiys- ja vanhempainvapaan sijaisuus.
 

Lisätietoja tehtävästä antavat Ari Vilppola, puh. 0500 381 673 ja Mikko Korhonen, puh. 044 781 8902.
 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.9.2018  mennessä osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”Asiakkuusvastaava”.

 

 

 

Avoimet hakemukset

 

Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla "avoin hakemus Raisioagroon".

 

Raisioagro auttaa asiakkaitaan tuottamaan kuluttajille terveellistä ruokaa kestävästi, tehokkaasti ja taloudellisesti kannattavasti eläinten hyvinvointia edistäen. Toiminnan ytimessä ovat vahva lehmien ruokinnan erikoisosaaminen sekä innovatiiviset ja ekologiset huippurehut, jotka mahdollistavat maitotiloille paremmat tuotokset.