Avoimet työpaikat

Etsimme Raisioagroon myyntihenkistä Venäjän kaupan

Vientipäällikköä

 

Päätehtävänäsi vastaat Venäjän naudanrehumyynnin käytännön toteutuksesta. Raisioagro markkinoi ja myy naudan erikoisrehuja Venäjän kansainvälisesti kilpailluilla rehumarkkinoilla. Rehuvientimme toimii läheisessä yhteistyössä paikallisen maahantuojan ja jälleenmyyjän kanssa.  Pääasiallinen markkina-alue on tällä hetkellä Luoteis-Venäjä.
 

Vientipäällikön tehtäviisi kuuluvat hinnoittelu-, lupa- ja sopimusasiat, jakelijayhteistyö sekä tilaus-toimitusketjuun liittyvät asiat. Toimintamme perustuu konsultoivaan tilatyöskentelyyn. Työn ydintä ovat lypsylehmien ruokintaosaaminen ja Suomessa valmistetut brändituotteet. Tulkkaus- ja käännöspalvelut, markkinointimateriaalin tuottaminen sekä asiakastilaisuuksien ja käyntien järjestelyt ovat myös osa vastuualuettasi.
 

Tehtävässä menestyminen vaatii kokemusta Venäjän kaupasta sekä kaupallista tai maatalousalan koulutusta. Odotamme sinulta matkustusvalmiutta, sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja venäjän kielen taitoa sekä avointa ja reipasta asennetta. Maatalousalan,  lypsylehmien ruokinnan tuntemuksen sekä englannin kielen taidon katsomme eduksi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Farms liiketoimintajohtaja Mikko Korhonen,
puh. +358 44 7818902.

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”Vientipäällikkö”. Hakuaika päättyy 11.6.2018, mutta etenemme rekrytoinnissa heti, kun löydämme sopivan henkilön tehtävään.

 

 

 

Avoimet hakemukset

 

Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla "avoin hakemus Raisioagroon".

 

Raisioagron toiminnan ytimessä ovat vahva ruokinta- ja nurmiasiantuntemus, turvalliset ja ekologiset huippurehut sekä vankka sopimusviljely- ja viljakauppaosaaminen. Raisioagro haluaa olla asiakastiloilleen ja muille yhteistyökumppaneilleen eteenpäin katsova kasvun innostaja: isommat ja paremmat tuotokset ja sadot luovat hyvinvointia ja auttavat osaltaan myös ratkaisemaan ruoantuotannon globaaleja haasteita.