Avoimet työpaikat

Etsimme Raisioagroon

 

E-COMMERCE MANAGERIA

 

Kiinnostaako sinua digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen ja nautitko asiakkaiden kanssa työskentelystä? E-Commerce Managerina pääset kehittämään luovia verkkokaupparatkaisuja ja kasvattamaan verkkokauppamme merkittävää liikevaihtoa uudelle tasolle.

 

Päätehtävänäsi on kehittää uusia verkkokaupan liiketoimintamahdollisuuksia sähköisten kanavien kautta ja tarkentaa Raisioagron maatila- ja kalarehuliiketoiminnan verkkokauppa-alustan liiketoimintalähtöisiä tarpeita. Vastaat verkkokauppa-alustan kehitystyöstä. Johdat webmyyntiämme ja pidät huolen siitä, että digitaalinen kanava myy tehokkaimmalla mahdollisella tavalla tuotteitamme osana muuta Raisioagron liiketoimintaa. Verkkokauppa toimii myös myyjiemme työkaluna.

 

Odotamme sinulta muutaman vuoden käytännön kokemusta verkkokaupan ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Osaat hyödyntää online-analytiikkaa, uudistaa verkkokauppaa ja hakea teknisiä ratkaisuja, jotka palvelevat myynnin kasvattamista ja liiketoimintaa. Olet kiinnostunut tutkimaan, kuinka asiakkaamme toimivat ja kuinka asiakkaiden tarpeet voidaan valjastaa parhaalla tavalla tukemaan verkkomyyntiä.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus. Olet innovatiivinen ja analyyttinen ja sinulla on myös hyvät projektinhallintataidot. Sosiaalisen median ja digitaalisen liiketoiminnan mahdollisuudet ovat sinulle tuttuja.

 

Tarjoamme sinulle haastavan tehtävän toimialan parhaan verkkokaupan kehittäjänä kilpailukykyisine etuineen mukavassa työympäristössä pääkonttorissamme Raisiossa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Mikko Korhonen, puh. +358 44 7818902 seuraavina aikoina: 27.11., 30.11. sekä 1.12. klo 15-18.
 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 6.12.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”E-Commerce Manager”.

 

 

 

 

Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla "avoin hakemus Raisioagroon".

 

Raisioagro on osa Raisio-konsernia. Toimintamme ytimessä ovat vahva ruokinta- ja nurmiasiantuntemus, turvalliset ja ekologiset huippurehut sekä vankka sopimusviljely- ja viljakauppaosaaminen. Raisioagro haluaa olla asiakastiloilleen ja muille yhteistyökumppaneilleen eteenpäin katsova kasvun innostaja: isommat ja paremmat tuotokset ja sadot luovat hyvinvointia ja auttavat osaltaan myös ratkaisemaan ruoantuotannon globaaleja haasteita.Kalanrehuliiketoimintamme Raisioaqua on ympäristöystävällisten kalanrehujen edelläkävijä, joka tarjoaa asiakkailleen kestävän kehityksen mukaiset rehut ja pohjoisen olosuhteisiin sovelletut toimivat ruokintaratkaisut.