Avoimet työpaikat

Tule kesätöihin rehutehtaalle Kouvolaan tai Ylivieskaan

Haemme vuodelle 2018 kesätyöntekijää tuotantotehtäviin Kouvolaan ja Ylivieskaan. Tuotannossa pääset työskentelemään monipuolisesti tuotantoprosessin eri vaiheissa, mm. prosessinvalvonnassa, prosessilaitteiden kunnonvalvonnassa ja huoltotöissä. Työaikamuoto on keskeytyvä kolmivuorotyö.

 

Edellytämme valittavalta henkilöltä teknisiä opintoja ja/tai kokemusta prosessiteollisuudesta. Arvostamme aiempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä sekä voimassa olevaa työturvallisuus-, tulityö- ja trukkikorttia sekä hygieniapassia.

 

Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteisuutta, yhteistyötaitoa,  täsmällisyyttä ja vastuuntuntoa.

 

      

Lisätietoja Ylivieskan tehtävistä antaa Pasi Eskola 0400 259 934.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse  pasi.eskola@raisio.com

Lisätietoja  Kouvolan tehtävistä antaa Joni Vainio puh. +358447818904.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse  joni.vainio@raisio.com

 

Hakuaika päättyy 20.3.2018, mutta etenemme rekrytoinnissa heti, kun löydämme sopivat henkilöt tehtäviin.

 

 

 

 

 

Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla "avoin hakemus Raisioagroon".

 

Raisioagro on osa Raisio-konsernia. Toimintamme ytimessä ovat vahva ruokinta- ja nurmiasiantuntemus, turvalliset ja ekologiset huippurehut sekä vankka sopimusviljely- ja viljakauppaosaaminen. Raisioagro haluaa olla asiakastiloilleen ja muille yhteistyökumppaneilleen eteenpäin katsova kasvun innostaja: isommat ja paremmat tuotokset ja sadot luovat hyvinvointia ja auttavat osaltaan myös ratkaisemaan ruoantuotannon globaaleja haasteita.Kalanrehuliiketoimintamme Raisioaqua on ympäristöystävällisten kalanrehujen edelläkävijä, joka tarjoaa asiakkailleen kestävän kehityksen mukaiset rehut ja pohjoisen olosuhteisiin sovelletut toimivat ruokintaratkaisut.