Avaunt

Uudella tehoaineella rapsikuoriaisten kimppuun!

- Uusi vaikutustapa
- Ensimmäiseen ruiskutukseen
- Pitkä vaikutusaika

Tehoaine: Indoksakarbi 150 g/l

HUOM! Avaunt sai väliaikaisen myyntiluvan Tukesilta 14.5.2013. Tämä lupa on voimassa 120 vrk rapsikuoriaisten torjuntaan öljykasveilta.

Avaunt tuo kaivattua tehoa rapsikuoriaisten torjuntaan täysin uudella tehoaineella, indoksakarbilla. Aine tehoaa erinomaisesti pyretroidikestäviin rapsikuoriaiskantoihin ja myös estää niiden syntyä.

Avauntin tehoaine halvannuttaa rapsikuoriaisen estämällä hermosignaalien välityksen. Hyönteisen halvaantuminen näkyy välittömänä syömisen loppumisena ja liikkumisen muuttumisena päämäärättömäksi tai pysähtyneeksi. Lopullisesti rapsikuoriainen kuolee 1-3 vrk kuluessa.

Avaunt suositellaan ruiskutusohjelmaan ensimmäiseksi valmisteeksi. Sillä on pitkä ruiskutusaika, aikaisesta nuppuvaiheesta aina nuppujen puhkeamiseen saakka. Kovassa rapsikuoriaispaineessa suositellaan aikaista käsittelyä. Voidaan käyttää vain kerran kasvukauden aikana. Jos torjunta on tehtävä uudellaan, siihen suositellaan eri tehoaineryhmään kuuluvia Mospilania tai Biscayaa.

Vaikutustapa on syömävaikutteinen ja kosketusvaikutteinen. Torjuntavaikutus kestää pitkään syömisen kautta, kasvin kasvuvauhdista riippuen 7-14 vrk.

Käyttömäärä:

170 ml/ha.

Käytössä huomattavaa:

Saa käyttää vain kerran kasvukauden aikana. Sateenkesto 1 tunti.

Pakkaus:

1 l ja 3 l.

Valmistaja: 

Dupont

Lue lisää!