Asiakaslehdet

Kasvuopas

Raisioagron Kasvuopas tarjoaa maidontuottajien evääksi vahvaa ruokinta- ja nurmiasiantuntemusta, turvallisia ja ekologisia huippurehuja sekä vankkaa viljaosaamista.

 

Kasvuoppaassa esitellään Raisioagron tuotteita onnistuneeseen nurmi- ja rehuruokintaan sekä viljanviljelyyn ja -kauppaan.

 

Kasvuopas päivittyy jatkuvasti,
tässä uusin versio:

Raisioagron kasvuopas

 

AgroMakasiini / AgroMakasinet

Kotieläintuottajille ja kasvinviljelijöille suunnattu asiakaslehti AgroMakasiini on tuhti tietopaketti Raisioagron asiakkaille ja sidosryhmille. Lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä.

Lehti välittää tuottajille alan uusinta tietoa ja käytännön kokemuksia tiloilta. Lisäksi se antaa ajankohtaisia vinkkejä kasvinviljelyyn ja eläinten ruokintaan liittyen sekä ohjeita rehujen, kasvinsuojeluaineiden, lannoitteiden ja muiden tuotantopanosten käyttöön.

 

Lähetämme lehden veloituksetta kaikille Raisioagron asiakasrekisterissä oleville tuottajille ja sidosryhmille. Ruotsinkielinen versio AgroMakasinet ilmestyy noin viikon suomenkielisen jälkeen. Molemmat lehdet ovat luettavissa myös netissä.

 

AgroMakasiini-lehden päätoimittaja on Marjo Keskikastari, marjo.keskikastari@raisio.com. 

Lehden tilaus ja peruutus: anne.aura@raisio.com, puh. 044 782 2146 tai Anna palautetta -sivulla.

 

AquaMakasiini / AquaMagasinet

AquaMakasiini on kalankasvattajille suunnattu ammattilehti, joka ilmestyy 1-2 kertaa vuodessa. Lehti on kaksikielinen suomi/ruotsi.
Päätoimittaja/toimitussihteeri on Juha-Matti Mäkelä, juha-matti.makela@raisio.com. Voit tilata/peruuttaa lehden myös Anna palautetta -sivulla.