Asiakaslehdet

Kasvuopas

Raisioagron Kasvuopas tarjoaa maidontuottajien evääksi vahvaa ruokinta- ja nurmiasiantuntemusta, turvallisia ja ekologisia huippurehuja sekä vankkaa viljaosaamista.

 

Kasvuoppaassa esitellään Raisioagron tuotteita onnistuneeseen nurmi- ja rehuruokintaan sekä viljanviljelyyn ja -kauppaan.

 

Kasvuopas päivittyy jatkuvasti,
tässä uusin versio:

Raisioagron Kasvuopas

 

Kevään Kasvuopas / Syksyn Kasvuopas

Maidontuottajille suunnattu ajankohtainen asiakaslehti on tuhti tietopaketti Raisioagron asiakkaille. Lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Sitä jaetaan Maatilan Pellervon ja Eläin-liitteen mukana sekä erilaisissa asiakastapahtumissa ja messuilla Raisioagron osastolla.

Lehti välittää tuottajille alan uusinta tietoa ja käytännön kokemuksia tiloilta. Lisäksi se antaa ajankohtaisia vinkkejä kasvinviljelyyn ja eläinten ruokintaan liittyen sekä ohjeita rehujen, kasvinsuojeluaineiden, lannoitteiden ja muiden tuotantopanosten käyttöön.

 

AquaMakasiini / AquaMagasinet

AquaMakasiini on kalankasvattajille suunnattu ammattilehti, joka ilmestyy 1-2 kertaa vuodessa. Lehti on kaksikielinen suomi/ruotsi.
Päätoimittaja/toimitussihteeri on Juha-Matti Mäkelä, juha-matti.makela@raisio.com. Voit tilata/peruuttaa lehden myös Anna palautetta -sivulla.