Takaisin

Raisioagron naudanrehut myydään Lantmännen Agrolle

Raisio-konserni on pörssitiedotteessaan 4.5.2018 ilmoittanut, että Raisio myy Raisioagron naudanrehuliiketoiminnan Lantmännen Agrolle. Liiketoiminta sisältää brändit, henkilöstön sekä tehtaat Kouvolassa ja Ylivieskassa. Toiminta jatkuu normaalisti. Liiketoiminnan arvioidaan siirtyvän uudelle omistajalle syyskuun 2018 aikana. Kaupan toteutuminen edellyttää Suomen kilpailuviranomaisten hyväksynnän.
 

Raisioagro on 70-vuotisen historiansa aikana ollut alansa edelläkävijä ja toiminta tulee olemaan sitä jatkossakin. Vahvalla osaamisellaan Raisioagro on vuosien varrella tuonut markkinoille toimivia ja laadukkaita brändejä ja innovaatioita, kuten Herkku, Melli, Maituri, Benemilk, Opti, Norra ja Mainio sekä Tuotostutka-lypsyrobottiseuranta. Raisioagrolla on vakiintunut asiakaskunta, jota haluamme palvella jatkossakin suurella sydämellä, eläinten terveyttä ja hyvinvointia edistäen.
 

Oma asiakkuusvastaavasi sekä asiantuntijamme ovat tavoitettavissa samoista puhelinnumeroista ja sähköposteista kuin aiemminkin ja tuttu rehuauto täydentää siilosi sovitusti.
 

Pidetään yhteyttä!

t. Raisioagron henkilökunta