Takaisin

Tervetuloa tilinpäätöskaupoille!

Vuosi on jo lopuillaan ja on hyvä aika tehdä tilinpäätöskauppoja ja alkaa suunnitella ensi vuoden viljelysopimuksia. Raisioagrolla on laaja valikoima tuotantopanoksia, joita voit hyödyntää tilinpäätösostoissa.

 

Viljelysopimukset vuoden 2017 sadolle

 

Viljelysopimuksia sadolle 2017 on jo mahdollista tehdä Viljalaarissa tai sopia asiakkuusvastaavasi kanssa. Viljelysopimusehdot säilyvät pääsääntöisesti ennallaan.

 

Elintarvikekauran käyttö Nokian myllyllä on kasvanut viime vuosina ja kasvun ennustetaan edelleen jatkuvan. Myös rukiin ja myllyvehnän jauhatusmäärät ovat kasvussa Raision elintarvikemyllyissä. Hyvälaatuiselle mallasohralle on kysyntää sekä kotimaassa että viennissä. Rehuviljojen käyttö Kouvolassa ja Ylivieskassa jatkuu entiseen malliin.

 

Raisioagro haluaa lisätä sopimusviljelyä suurimokauran, rukiin, myllyvehnän, mallasohran ja rehuviljojen osalta. Puhdaskauran, kuitukauran ja suurimo-ohran sopimusmäärät säilyvät ennallaan.

 

Ilmoita halukkuutesi sopimusviljelyyn viljalajeittain Viljalaarissa. Viljalaarista näet kätevästi omat esinäytetietosi sekä viljatilityksesi satovuosittain. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia viljalaariin, saat ne asiakkuusvastaavaltasi.

 

Uusia laadukkaita siemeniä vielä saatavilla

 

Siemenistä löytyy vielä laadukkaita uusia vaihtoehtoja. Esimerkkeinä elintarvikekauraksi Matty tai vaihtoehtoisesti aikainen Niklas. Vientimarkkinoilla kovin kysytty Irina -mallasohra on osoittautunut hyväksi valinnaksi kuluneena syksynä, joten ostamme sitä jatkossakin vientiin.

 

Polttoöljyt kannattaa tilata nyt

 

Polttoöljylle on tulossa veronkorotuksia vuoden vaihteessa. Tilaus kannattaa tehdä nyt ja saat polttoöljyn vielä tämän vuoden hinnoilla.