Takaisin

Tervetuloa osastollemme Farmariin!

Farmari avaa porttinsa Seinäjoella 14.6. Neljään näyttelypäivään mahtuu runsaasti asiaa ja elämyksiä koko perheelle. Tervetuloa Raisioagron osastolle KE60 tapaamaan omaa asiakkuusvastaavaasi ja keskustelemaan sopimusviljelyn uusista mahdollisuuksista sekä eläinten ruokintaratkaisuista. Luvassa Elovena-maistiaisia sekä puuhaa perheen pienille.
 

Täysin uusi ruokintakonsepti lypsyrobottitiloille
 

Uusi PMR-ruokintaohjelmamme on kehitetty eritysesti robottitilojen tarpeeseen, sillä robottikarjoilla on suurempi piilevän ketoosin riski. Uusi ruokintamalli perustuu robotilta annettavaan PMR-rehuun ja osittaiseen aperuokintaan. Farmarissa on mukana koko kehitys- ja myyntitiimimme, tule kuulemaan lisää!
 

Uusia palveluja ja sopimusmalleja
 

Tuotostutka-lypsyrobottiseuranta kehittyy jatkuvasti ja kerromme messuilla palvelun uusista ominaisuuksista ja raportointimallista. Myös viljelypuolella on kiinnostavia sopimusmalleja, mm. uusi RuisPlus-sopimus tarjoaa viljelijöille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia.
 

Rehun säilöntään meillä on tarjota parhaat paalaustarvikkeet. Lisäksi pääset tekemään hyvää, kun teet kaupat värikkäistä verkoista ja kalvoista. Trioplastin ja Taman edustajat ovat Farmarissa osastollamme kaikkina neljänä päivänä. Tule hakemaan parhaat asiantuntijaneuvot!
 

MTK ja Elovena kumppaneina messuilla
 

Raisioagro ja Elovena ovat mukana MTK 100 –juhlavuoden toteutuksessa yhtenä pääyhteistyökumppanina. Tämä näkyy myös Farmarissa. Raisioagron piirroshahmokuvausseinä on esillä MTK:n osastolla ja Elovena-puuroauto kurvaa omalle tontillemme. Tule maistelemaan herkullista Elovena-puuroa valitsemillasi tuunakkeilla!
 

Oletko hevosmiehiä tai –naisia? Osallistu kisaan!
 

Tiesitkö, että Raisioagro on tuonut markkinoille uudet Norra-hevosrehut, jotka tukevat hevosen terveyttä ja hyvinvointia?
 

Tilaa uutiskirjeemme, saat tietoa hevosten ruokinnasta ja osallistut samalla Norra-kesäkisaan. Arvomme kaikkien uutiskirjeen tilanneiden kesken liput lokakuun Helsinki International Horse Show -tapahtumaan sekä yön upeassa Hotel Havenissa kahdelle (arvo n. 500 €).
 

Nähdään Farmarissa
 

Tässä muutamia makupaloja messutarjonnasta. Lisää mukavia yllätyksiä on vielä luvassa kun poikkeat osastollemme, joka sijaitsee lähellä kotieläinareenaa ja urheiluhallia. Tunnistat perinteisen latomme varmasti jo kaukaa - meillä on lippu salossa!
 

Kurkkaapa Facebook-sivullemme ja saat vinkkiä millaisia lemmikkejä lapset pääsevät silittelemään osastollamme. Lämpimästi tervetuloa koko perheen voimin!