Takaisin

Syksyn AgroMakasiini ilmestyy 29.9.

Asiakaslehtemme AgroMakasiini nostaa esiin ajankohtaisia ja tärkeitä teemoja niin kasvinviljelyn kuin kotieläintuotannon näkökulmasta.
 

Viljelijöille vuosi on ollut haastava, joten viljojen analysoinnin merkitys korostuu. Uusi Viljatori tulee antamaan uusia eväitä viljan hankintaan ja myyntiin. Toimintamalli tulee avoimeksi ja hyödyttää kaikkia osapuolia.
 

Uusi Kestävää tuottavuutta -konsepti parantaa maitotilan kannattavuutta ja pienentää tuotannon ympäristövaikutuksia. Uusista innovaatioista ja mahdollisuuksista puhuu myös Elintarviketeollisuusliiton uusi toimitusjohtaja Pia Pohja lehden näköalapaikalla.
 

Tuottajat kertovat lehdessä omista käytännöistään, ajanhallinnasta, investoinneista sekä lehmien ruokinnasta ja hoidosta. Merja Holma kertoo tasaisen appeen merkityksestä, lehmien sorkkaterveydestä sekä uusista rehuinnovaatioista. 
 

Olemme kehittäneet uuden laskurin hevosten ruokinnan tueksi. Laskurin nimi on NorraMenu. Ruoki hevosesi hyvinvointia on ohjenuoramme uusia tuotteita ja palveluita kehittäessämme.
 

Näistä ja monista muista asioista lisää lehdessä! Tutustu näköislehteen jo ennen kun lämpimäinen putoaa postiluukustasi.
 

Hyviä lukuhetkiä!

AgroMakasiini 2/2017