Takaisin

Sopimusehdot vuodelle 2017 ja viljelijätilaisuudet

Raisioagron viljan tarve omaan käyttöön ja vientiin on kasvamassa. Erityisesti haluamme kasvattaa rukiin, suurimokauran, myllyvehnän ja mallasohran viljelysopimusten kokonaismääriä. Sopimusehtoihin on tullut viljelijää palvelevia uudistuksia, joten tutustu tarkasti sopimusehtoihimme.

 

Raisio konserni on laatinut syksyn aikana yhteiset eettiset ohjeet kaikille tavarantoimittajille. Nämä ohjeet koskevat myös viljan toimittajia. Käytännössä ohjeet eivät aiheuta muutoksia muihin sopimusviljelyehtoihin, eikä varmaan viljan tuottajan toimintatapoihinkaan, mutta ohjeistukseen on kuitenkin syytä tutustua.

 

Viljalaari on sopimusviljelijän oma sähköinen palvelukanava, jonka kautta markkinahintaisten sopimusten teko sujuu vaivatta. Erikoissopimukset (rukiin erikoissopimus, kiinteähintainen sopimus ja toimitusjaksosopimus) tehdään suoraan asiakkuusvastaavan kanssa. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

 

Järjestämme helmi-maaliskuussa viljelijätilaisuuksia eripuolilla Suomea. Tilaisuuksissa pureudutaan viljamarkkinatilanteeseen, sopimusviljelyn mahdollisuuksiin, laatuviljan lannoitukseen ja hometoksiinien hallintaan. Lue lisää ja ilmoittaudu tilaisuuteen.