Takaisin

Saara Aallon tervehdys Raisioagron risteilyvieraille

Asiakasristeilymme kattava ohjelma on täydentynyt entisestään ja hytit käyvät vähiin. Vuoden 2017 suurin tuottajaristeily on täynnä viihdettä ja asiapitoista ohjelmaa. Teemoina risteilyllä ovat tulevaisuuden maanviljely ja tuottajan hyvinvointi. Risteily seilataan Silja Serenadella 15.-17.2.2017.

 

Laiva täynnä tähtiä

 

Risteilyä isännöi Stand up -koomikko, näyttelijä, juontaja, ohjaaja ja käsikirjoittaja eli varsinainen viihteen moniottelija Jaakko Saariluoma! Illalla laivan lavalle nousee yksi Suomen rock-musiikin tämän hetken kirkkaimmista tähdistä, Anssi Kela! Kela nousi hurjaan nosteeseen Vain Elämää -ohjelman myötä. Bändi on keikkaillut ahkerasti koko vuoden ja saanut paljon huomiota huikeasta live-esiintymisestään.

Tangokuninkaaksi kruunattu Teemu Roivainen on musiikkitaivaan monitaituri. Risteilyllä on luvassa tauotonta tanssimusiikkia kahtena iltana yhdessä tanssiorkesteri Aikalisän kanssa.

 

Viihde ei rajoitu ainoastaan tähtiesiintyjiin vaan ohjelmassa on lisäksi mm. ysäridisko, Elovena-bingo, tanssikurssi, yhteislaulua ja Speed dating -treffit!

 

Saara Aallon tervehdys Raisioagron risteilyvieraille

 

Hei kaikki Raisioagron risteilyvieraat! Minun piti olla laulamassa teille risteilyllä, mutta X Factor-kisan myötä elämäni aikataulut ovat menneet ihan uusiksi.
X Factor-kiertue vie kaiken aikani helmi-maaliskuussa, joten en valitettavasti pääse tulemaan mukaan risteilylle. Minulla on teille kuitenkin hyviä uutisia. Ihana sisareni Suvi Aalto tulee risteilylle esittämään teille upeita musikaalisävelmiä yhdessä Teemu Roivaisen kanssa! Tulette taatusti nauttimaan konsertista! Kiitos teille kaikille, jotka olette kannustaneet minua toteuttamaan unelmiani! Toivotan teille oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta sekä antoisaa risteilyä!

Rakkain terveisin Saara

 

Hyvinvoiva ihminen on tehokas ja luova

 

Luovuuden ja innovoinnin pioneeri Pekka Pohjakallio saapuu luennoimaan hyvinvoinnista. Pekan esityksessä keskitytään miettimään miten saisimme aikaan enemmän, mutta väsyisimme vähemmän. Pekan mukaan ihmisen tulee olla sinut itsensä kanssa, tietää tavoitteensa ja johtaa energiaansa voidakseen suoriutua paremmin. Meissä kaikissa on paljon käyttämätöntä kapasiteettia, se pitää vain kaivaa se esiin. Tuntuu vaikealta - tehdään silti, sanoo Pekka.

 

Yksi tärkeä osa hyvinvointia on ruokavalio. Raision ravitsemusasiantuntija Marja Vakkuri antaa vinkkejä luennollaan Terveyttä ruoasta - hyvän olon ainekset.

 

Maissi on messevä rehukasvi

 

Raisioagron ja Satamaidon maissinviljelyn yhteishankkeessa on saatu loistavia tuloksia. Voisiko maissi olla seuraava rehukasvi sinunkin tilallasi? Mitä maissinviljely vaatii? Asiantuntija, maidontuottaja Juha Anttila kertoo maissihankkeesta.

 

Terve ja hyvinvoiva karja on tuottavuuden ydin

 

Risteilymme hyvinvointiteema koskee niin tuottajia kuin tuotantoeläimiäkin. Raisioagron kehityspäällikkö Merja Holman luennolla pohditaan miten tulevaisuuden lehmistä saadaan yhä terveempiä ja tuottavampia. Raisioagron liiketoimintajohtaja Mikko Korhosen mukaan nurmella voi tehdä tulosta – risteilyllä kuullaan miten.

 

Viljelytekniikoita maailmalta

 

Nuori kasvinviljelijä Ilmari Hunsa Nousiaisista on innovatiivinen maatalousyrittäjä, joka kohdistaa katseen kotitontilta myös maailmalle. Onko tarkkuuskylvö tuttu käsite? Mitä tarkkuuskylvönä voidaan kylvää? Mikä on striptill? Mitä mahdollisuuksia eurooppalaiset viljelytekniset käytännöt voisivat meille suomalaisille antaa? Näitä asioita Ilmari pohdiskelee esityksessään.

 

Toisen tuottajanäkökulman kasvinviljelystä antaa loimaalainen elintarvikekasvien viljelijä Tuomas Levomäki. Hänen aiheensa on kannattava ja pitkäjänteinen kasvintuotanto viljatilalla. Luennossa syvennytään viljelysuunnitelmiin, viljanmyyntistrategiaan ja kasvien vuoroviljelyyn.

 

Ilmatieteen laitoksen tutkija Kimmo Ruosteenoja kertoo ilmaston vaikutuksista maaperään globaalisti. Millainen on tulevaisuuden ilmasto? Syökö maaperän kuivuminen pidentyvien kasvukausien tuoman hyödyn?

 

Tervetuloa viihtymään ja verkostoitumaan!

 

Minimessut pidetään Silja Serenaden kokousosastolla yleisön pyynnöstä kahtena iltana. Lähtöiltana messut ovat avoinna peräti neljän tunnin ajan ja toisena iltana kaksi tuntia. Luvassa tarjoilua, Benella-maistiaisia ja hyviä tarjouksia ja asiantuntijaneuvoja. Tervetuloa tutustumaan kumppaneiden palveluihin, keskustelemaan ja viihtymään!

 

Sosiaalisen median asiantuntija Marko Suomi Somecosta luennoi risteilyllä aiheesta Sosiaalisen median mahdollisuudet ja sudenkuopat. Hän pitää minimessuilla "someklinikkaa", missä pääset kysymään vinkkejä somen käytöstä.
 

Mikäli bingo, yhteislaulu tai lavatanssikurssi ei ole sinun juttusi, lähde shoppailemaan Tukholmaan Mall of Scandinaviaan, retkelle Abba-museoon, kisailemaan Ball Breakersillä tai kierrokselle kaupungin herkkupuoteihin. Retkivaihtoehdot ja niiden hinnat löydät risteilysivultamme.

 

Laivalle kannattaakin tullaa hyvissä ajoin ennen laivan lähtöä, sillä ohjelma alkaa jo klo 15 tervetulotilaisuudella kuohuviineineen. Risteilylle on jo paikkansa varannut yli 1000 tuottajaa. Tammikuussa risteilymyynti avataan myös Anssi Kelan keikkakalenterissa netti- ja Facebooksivuillaan, jolloin viimeiset paikat viedään.


Lue lisää risteilystä

 

Varaa matka

 


Tervetuloa mukaan iloiselle ja antoisalle merimatkalle kanssamme!