Takaisin

Raisioagron uudet Horse-rehut suomalaisiin olosuhteisiin

Suomalaisen heinän ja säilörehun kivennäis- ja hivenainepitoisuudet eivät aina vastaa hevosen tarpeita. Raisioagron Horse-kivennäinen on suunniteltu täydentämään hevosten tarpeita erityisesti silloin, kun ruokinnassa käytetään kuivaa heinää tai esikuivattua säilöheinää yhdessä viljaruokinnan kanssa. Horse-kaura on puhdasta rehukauraa, mikä kauran monien hyvien ominaisuuksien takia sopii hyvin hevosten väkirehuksi.

 

Monipuolinen Horse-kivennäinen karkearehun ja viljan täydentäjäksi

 

Raisioagron Horse-kivennäinen on monipuolinen ja maittava kivennäinen hevosille. Horse-kivennäisen koostumus täydentää erinomaisesti sekä urheilu- että harrastehevosten tarpeita huomioiden kotimaiset karkearehut ja viljaruokinnan asettamat tarpeet. Hyvän maittavuuden takaa kivennäiseen lisätty melassileike samalla kun sokeripitoisuus on saatu pysymään matalana.

 

Kivennäisessä on korkea kalsiumpitoisuus suhteessa fosforiin ja näin ollen se korjaa hyvin viljaruokinnan aiheuttamaa epätasapainoa. Myös sinkkiä ja kuparia on lisätty täydentämään karkearehuista saatavaa määrää. Osa kivennäisen sisältämästä seleenistä on hyvin imeytyvänä ja hevoselle turvallisena orgaanisena seleeninä, jolloin myös kilpahevosten riittävä seleenin saanti voidaan turvata.

 

Väkirehuksi tasalaatuinen kaura

 

Kaura on kotimaisista viljoista hevosille parhaiten soveltuvaa väkirehua. Sen sisältämä rasva toimii turvallisena ja tehokkaana energianlähteenä samalla kun tärkkelyspitoisuus suhteessa rasvaan pysyy kohtuullisena. Horse-kaura on puhdasta ja tasalaatuista, lajiteltua kauraa.

 

Horse-kivennäinen ja -kaura ovat nyt tilattavissa Raisioagron verkkokaupasta kätevästi suoraan tallille helposti käsiteltävissä 20 kilon säkeissä. Lue lisää: http://www.raisioagro.com/hevoset