Takaisin

Raisioagron risteilyn teemana tulevaisuus ja hyvinvointi

Vuoden 2017 risteily on jo 15. Raisioagron järjestämä tuottajaristeily. Voidaankin puhua Juhlaristeilystä, sillä viihteeseen että muuhun ohjelmaan on panostettu enemmän kuin koskaan aikaisemmin.Risteilyn teemana ovat tulevaisuuden maatalous ja tuottajan hyvinvointi. Toivomme, että aiheet kiinnostavat sinua ja tulet mukaan matkalle oppimaan, innostumaan ja nauttimaan!

 

Lehmien hyvinvoinnista tulee puhumaan Raisioagron kehityspäällikkö Merja Holma. Liiketoimintajohtaja Mikko Korhonen puolestaan tulee kertomaan miten nurmella tehdään tulosta.

 

Luovuuden ja innovoinnin pioneeri, mentori Pekka Pohjakallio luennolla keskitytään miettimään jaksamista - miten saisimme aikaan enemmän, mutta väsyisimme vähemmän. Ilmatieteen laitoksen tutkija Kimmo Ruosteenoja kertoo risteilyvieraille ilmaston vaikutuksista maaperään globaalisti. Millainen on tulevaisuuden ilmasto? Syökö maaperän kuivuminen pidentyvien kasvukausien tuoman hyödyn?

 

Lisäksi risteilyllä kuullan kolme tuottajan puheenvuorot. Kasvinviljelijät Tuomas Levomäki ja Ilmari Hunsa puhuvat kannattavuudesta ja maailman viljelytekniikoista. Nuori maidontuottaja Valtteri Nuutinen rohkaisee maidontuottajia kyseenalaistamaan omia toimintamallejaan ja tehostamaan ajankäyttöään.

 

Valtterin Nuutisen puoliso Pauliina Nuutinen johdattelee risteilyvieraat joogan saloihin. Tule kuulemaan miten jooga vaikuttaa hyvinvointiin ja tekemään yksinkertaisia joogaharjoitteita.

 

Lisäksi ääneen pääsevät lukuisat muut luennoitsijat. Koko kattaus löytyy risteilyn luennot ja kumppanit -sivulta.

Katso myös risteilyn viihdetarjonta ja matkan hinnat ja varausohjeet.