Takaisin

Perunarehun ennakkomyynti alkaa

Perunarehu on edullinen energia- ja kuitulisä kaikkien nautojen ruokintaan. Se on kausituote, josta ennakkotilauksia otetaan vastaan kesä-heinäkuussa ja itse toimitus tapahtuu elo-marraskuussa.

 

Perunarehu sopii erinomaisesti seosrehuruokintaan. Se sitoo itseensä kuivia komponentteja, jolloin seoksesta tulee tasainen. Ruokinnassa voit korvata perunarehulla muita energialähteitä, kuten viljaa. Maittavana raaka-aineena se lisää lehmien kuiva-ainesyöntiä. Voidaan syöttää myös sellaisenaan. 

 

Sen lisäksi, että perunarehu soveltuu ruokintaan, sitä käytetään erilaisten tuoretuotteiden, kuten murskesäilöviljan, säilörehun, tuoreleikkeen ja -mäskien muovittomaan kattamiseen.

 

Meiltä voit tilata tätä kotimaista, puhdasta elintarviketeollisuuden sivutuotetta. Nyt on oikea hetki tehdä ennakkotilaus ja varmistaa saatavuus. Saat lisäksi ruokintasuosituksen ja muita hyviä neuvoja rehujemme käyttöön.

 

 

 

Toimitus Kokemäeltä ja Lapualta

 

Perunarehun toimituspaikkoja ovat Kokemäki ja Lapua. Rehuarvoiltaan tuotteet ovat samanlaiset molemmissa toimituspaikoissa. Voit esittää toiveen ensisijaisesta toimituspaikasta.

 

 Myynti:

 Kokkola puh. 044 781 8962

 Raisio puh. 0500 235 838

 Voit tilata perunarehua myös omalta asiakkuusvastaavaltasi.