Takaisin

Kaliumsuolapohjaista glyfosaattia vilja- ja nurmipelloille

Euroopan komissio myönsi glyfosaatin käytölle jatkoajan 31.12.2017 asti. EU:n kasvinsuojeluaineita käsittelevä pysyvä komitea tiukensi kuitenkin glyfosaatin käytön ehtoja kokouksessaan 12.7.2016.

 

 Glyfosaattia sisältävissä kasvinsuojeluainevalmisteissa ei siirtymäaikojen jälkeen hyväksytä enää POEA (polyetoksyloitu talialkyyliamiini) -apuainetta. Jäsenvaltiot voivat myöntää markkinoilla olevien, kyseistä apuainetta sisältävien valmisteiden myynnille ja käytölle siirtymäajan. Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) tarkistaa kaikkien glyfosaattivalmisteiden käytön ehdot syksyn aikana ja tekee ehtoihin tarvittavat muutokset.  Raisioagron myymissä Roundup ACEssa sekä Broncossa ei ole näitä POEA -apuaineita.

 

Nyt on aika tilata glyfosaatit syksyn ruiskutuksiin. Raisioagron valikoimissa on huipputehokkaat ja laadukkaat Roundup ACE sekä Bronco -glyfosaatit, joissa tehoaineena on kaliumsuola.

 

Roundup ACE on täysin uudenlainen kaliumsuolapohjainen glyfosaatti. Kaliumsuolana olevan glyfosaatin imeytyminen on nopeaa, sateenkesto saavutetaan jo yhdessä tunnissa. Tehoaine liikkuu kasvissa erittäin hyvin ja vaikuttaa juuriin asti, jolloin rikkakasvi tuhoutuu täysin. Erittäin nopea muokattavuus käytön jälkeen! Tehoainepitoisuus on 450 g/l.

 

Bronco on edullinen kaliumsuolapohjainen glyfosaatti juolavehnän torjuntaan. Ei sisällä POEA-lisäainetta. Kaliumsuolan ansiosta saadaan tehoaineen parempi kulkeutuminen kasvissa. Maan voi muokata värimuutosten jälkeen, noin 2-4 viikon kuluttua ruiskutuksesta. Sateenkestävyys kuudessa tunnissa. Tehoainepitoisuus 360 g/l.

 

Kysy lisää omalta asiakkuusvastaavaltasi. Voit tehdä tilauksen myös suoraan Raisioagron verkkokaupasta!