Takaisin

Bongaa #hyvispaalit ja voita drone!

Hyvän tekeminen jatkuu jälleen tänä kesänä! Bongaa pinkeistä ja sinisistä paaleista tehtyjä taideteoksia, jaa nappaamasi kuva Instagramissa tai Twitterissä #hyvispaalit ja @raisioagro_oy, ja voit voittaa kuvauskopterin!

 

Värikäs paalitaide valtaa pellot!

 

Viime kesän #pinkitpaalit -kampanja saavutti suuren suosion. Keräsimme yhdessä maataloustuottajien ja Trioplastin kanssa rintasyöpäyhdistykselle yhteensä 9300 euroa vertaistukitoimintaan ja kampanja näkyi yli 500 kuvan voimin somessa!


Haluamme jatkaa hyvän tekemistä tänä kesänä ja laajennamme kampanjan sinisiin paaleihin sekä pinkkiin käärintäverkkoon. Kannustamme tuottajia tekemään paaleista erilaisia muodostelmia ja taideteoksia entistä suuremman näkyvyyden saavuttamiseksi.

 

Nyt jo kerätty eturauhas- ja rintasyöpätoiminnalle yli 20 000 euroa

 

Jokaisesta myydystä vaalean sinisestä käärintäkalvorullasta lahjoitetaan kolme euroa Suomen eturauhassyöpäyhdistykselle ja pinkistä Rintasyöpäyhdistykselle. Pinkistä käärintäverkosta lahjoitetaan Rintasyöpäyhdistykselle yhteensä yhdeksän euroa. Olemme jo nyt keränneet yhdessä 20 000 euroa hyväntekeväisyyteen eli yli puolet enemmän kuin vuosi sitten ja määrä kasvaa edelleen!

 

Osallistu kisaan näin:

1.Bongaa sinisiä ja pinkkejä paaliasetelmia ja niistä tehtyjä taideteoksia.

2.Ota kuva teoksesta.

3.Julkaise kuva 23.6.-31.8.2017 välisenä aikana tunnisteilla #hyvispaalit ja @raisioagro_oy Instagramissa tai @Raisioagro Twitterissä.

4.Raatimme valitsee 10 parasta kuvaa 6.9.2017 mennessä, joista järjestämme äänestyksen Raisioagron Facebook-sivuilla. Eniten tykkäyksiä keränneen kuvan ottanut voittaa dronen eli kuvauskopterin (arvo 500 €).

Kisan säännöt