Takaisin

Benemilkin myynti jatkuu Suomessa normaalisti

Uutisointi Benemilk Oy:n toiminnan supistamisesta ei millään lailla koske Suomessa myytäviä Benemilk-tuotteita. Raisioagro valmistaa ja myy Benemilk-rehuja Suomessa kuten tähänkin saakka. Benemilk-rehut toimivat hyvin ja niillä on vakiintunut paikkansa Raisioagron valikoimissa.

 

Uutisoitu muutos koskee vain Yhdysvalloissa toiminutta Benemilk Oy:tä, joka on vastannut Benemilk-innovaation kansainvälisestä kaupallistamisesta eli esimerkiksi kansainvälisestä lisensoinnista. Benemilkin kansainvälisten patenttien hallinnointia jatketaan. Uusimpana osoituksena keksinnön vahvasta tieteellisestä pohjasta on Australiassa kesällä myönnetyt patentit Benemilk-rehulle ja siitä syntyvälle maidolle.

 

Raision osavuosikatsauksessa toimitusjohtaja Matti Rihko toteaa: "Benemilkin kansainvälisen lisensoinnin osalta päädyimme ottamaan aikalisän, koska näyttää siltä, että maitomarkkinan kriisistä johtuen asiakaskunta ei lähimmän parin vuoden aikana ole valmis muuttamaan ruokintamallejaan.  Suomessa Benemilk on lyönyt itsensä läpi ja Raisioagro jatkaa sen myyntiä normaalisti."