Takaisin

Asiakkuusvastaavalle töitä tarjolla Keski-Pohjanmaalla

Etsimme Raisioagroon asiakkuusvastaavaa Keski-Pohjanmaan aluelle.
 

Asiakkuusvastaavana tehtävänäsi on luoda ja ylläpitää asiakassuhteita alueen nautatiloille. Käytössäsi ovat ratkaisumyynnin tehokkaimmat työkalut: asiakkaan tarpeiden kuunteleminen, asiakastarvetta kartoittavien kysymysten tekeminen sekä ratkaisun tarjoaminen asiakkaalle. Olennainen osa työtäsi on myynti nykyisille asiakkaillemme. Työ edellyttää myös liikkumista vastuualueellasi, joten oma auto on välttämätön.

 

Odotamme sinulta avointa ja rohkeaa työotetta sekä kiinnostusta b-to-b kaupankäyntiin. Olet työskentelytyyliltäsi suunnitelmallinen, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Kommunikoit sujuvasti myös ruotsin kielellä.

 

Toivomme kokemusta myynnin tehtävistä ja arvostamme agrologin tai tradenomin koulutusta. Kokemus vastaavantyyppisistä myyntitehtävistä ja asiakasyhteistyöstä on sinulle eduksi. Koulutamme tehtävään, joten tärkeintä on myyntihenkinen avoin asenne.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen mukavassa työympäristössä osana nautatiimiämme. Työskentelet kotikonttorilta tai Kokkolan myyntitoimistolta käsin omalla myyntialueellasi Keski-Pohjanmaalla.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat liiketoimintajohtaja Mikko Korhonen, puh. 044 781 8902 ja myyntipäällikkö Ari Vilppola, puh. 0500 381 673.
 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 15.10.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”Asiakkuusvastaava”.