Kasvuopas 2017

Raisioagron Kasvuopas tarjoaa maidontuottajien evääksi vahvaa ruokinta- ja nurmiasiantuntemusta, turvallisia ja ekologisia huippurehuja sekä vankkaa viljaosaamista. Kasvuoppaassa esitellään Raisioagron tuotteita ja ratkaisuja onnistuneeseen nurmi- ja rehuruokintaan sekä viljanviljelyyn ja -kauppaan.

 

Raisioagro - Kasvun innostaja

Raisioagro haluaa tarjota tuottajalle ratkaisuja maidontuotannon kannattavuuden kasvuun. Niitä ovat esimerkiksi viljanviljelyn ja nurmirehutuotannon tehostaminen, optimaalisen rehun valinta, lehmien kestävyyden ja terveyden vaaliminen, poikimakertojen kasvattaminen, säännölliset rehuanalyysit ja ajan tasalla olevat ruokintasuunnitelmat sekä tietysti tilan isäntäväen oman ammattitaidon ruokkiminen.

Kasvuoppaassa 2017 uutuutena ovat nyt mm. hevos- ja riistarehut sekä riistasiemenet. Raisioagron laaja valikoima tuotantopanoksia, kuten siemeniä, kasvinsuojeluaineita, paalaustarvikkeita, pesuaineita, lannoitteita, voiteluöljyjä jne. on esitelty oppaassa samoin kuin uudet digitaaliset palvelut, mm. Tuotostutka. 

 

Klikkaa kuvaa ja tutustu Kasvuoppaaseen. Muistathan, että apunasi ja tukenasi kasvinviljelyssä, nurmirehutuotannossa sekä eläinten ruokintaratkaisuissa ovat Raisioagron ammattilaiset, ota rohkeasti yhteyttä meihin!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jos haluat tulostaa Kasvuoppaasta yksittäisiä sivuja, avaa tulostettava versio:

Raisioagron Kasvuopas sivuttain