Norra - Ruoki hevosesi hyvinvointia

 

Sinä tiedät, että ravinnolla on iso merkitys hevosen terveyden tukemisessa ja jopa monien sairauksien ennaltaehkäisemisessä. Me Raisioagrossa puolestamme tiedämme tarkasti, millaista heinää Suomen maaperä kasvattaa ja mitä hevonen sen lisäksi tarvitsee. Siksi asiantuntijamme ovat kehittäneet Suomen olosuhteisiin tarkoitetun, laadukkaan Norra-hevostuoteperheen.
 

Norra-rehuilla ruokit hevosen hyvinvointia
 

Raisioagron hevosrehujen brändi on uudistunut. Norra-tuoteperheen suunnittelussa on ripaus suomalaista design-ajattelua. Tuotteet sisältävät kaiken tarvittavan ja sen on oltava parasta.

 

Raisioagro on hevosalan kasvun innostaja, jonka myötä olemme kehittäneet hevosille pohjoisiin olosuhteisiin tarkoitetun, laadukkaan Norra- tuotesarjan, jonka ytimessä ovat hevosten terveyden ja hyvinvoinnin tukeminen sekä sairauksien ennaltaehkäisy. Norra-rehut ovat oikeassa suhteessa sekoitettuja kivennäis- ja hivenaineita, vahvoja ja puhtaita vitamiineja, raikkaita ja luonnollisia makuaineita.

 

Norra-tuotesarja

 

Norra-perheeseen kuuluu tällä hetkellä Sankari-suomenhevosrehu, Norra Prima Kivennäinen, Norra Pure Protein ja Norra Pure Kaura

 

Norra Sankari -suomenhevosrehu

Sankari on täysrehu, joka on kehitetty 110-vuotiaan suomenhevosen juhlavuoden kunniaksi. Se on suunniteltu juuri suomenhevosen tarpeisiin. Suomenhevosen hyvinvointia lisäävät siinä olevat hyvälaatuiset rasvahapot, jotka auttavat kesäihottuman hoidon tukena ja ennaltaehkäisyssä.

 

Norra Pure Kaura

Kotimainen kaura on luonnollinen valinta suomalaisten harrastus- ja urheiluhevosten väkirehuksi. Raisioagron Norra Pure Kaura on isojyväistä, puhdasta, tasalaatuista viljaa, jonka sisältämä rasva on turvallinen ja tehokas energianlähde.

 

Norra Prima Kivennäinen

Norra Prima Kivennäinen on suunniteltu täydentämään hevosen tarpeita erityisesti silloin, kun ruokinnassa käytetään kuivaa heinää tai esikuivattua säilöheinää yhdessä viljaruokinnan kanssa. Norra Prima kivennäinen on monipuolinen ja maittava kivennäinen hevosille. Norra Prima kivennäisen koostumus täydentää erinomaisesti sekä urheilu- että harrastehevosten tarpeita huomioiden kotimaiset karkearehut ja viljaruokinnan asettamat tarpeet. Hyvän maittavuuden takaa kivennäiseen lisätty melassileike samalla kun sokeripitoisuus on saatu pysymään matalana.

 

Kivennäisen kalsium- ja fosforipitoisuudet täydentävät hyvin viljaruokinnan aiheuttamaa epätasapainoa. Myös sinkkiä ja kuparia on lisätty täydentämään karkearehuista saatavaa määrää. Osa kivennäisen sisältämästä seleenistä on hyvin imeytyvänä ja hevoselle turvallisena orgaanisena seleeninä, jolloin myös kilpahevosten riittävä seleenin saanti voidaan turvata.

 

Varsomis- ja astutuskauden ollessa käsillä on hyvä pysähtyä miettimään varsovien tammojen ruokintaa. Varsomisen jälkeen tamman tuottama maitomäärä kasvaa nopeasti ja voi olla jopa 20 kiloa päivässä, joten ruokinnan sisältöön on syytä kiinnittää huomiota. Suurin energian, valkuaisen ja muiden ravintoaineiden tarve tammalla on ensimmäisinä kuukausina varsomisen jälkeen ja tällöin riittävän suuren energia- ja valkuaismäärän varmistaminen on tärkeintä. Valkuaisen osalta tulee huomioida paitsi riittävä määrä, myös valkuaisen laatu. Jotta hevonen voi hyödyntää rehuissa olevan valkuaisen, on kaikkia välttämättömiä aminohappoja oltava samanaikaisesti saatavilla. Tyypillisesti lysiini ja metioniini ovat hevosella ensimmäisiä rajoittavia aminohappoja.

 

Norra Pure Protein

Norra Pure Protein on maittava rakeinen valkuaisrehu, minkä monipuolinen aminohappokoostumus turvaa tamman, varsan ja kilpahevosen riittävän valkuaisen saannin. Norra Pure Proteinin pääraaka-aineena on rypsi, joka sisältää runsaasti hyvälaatuisia aminohappoja, lysiiniä ja metioniinia. Maittavuuden takaavat melassileike sekä juurikasmelassi.

 

 

  

 

 

Norra-tuoteperhe laajenee keväällä ja kesällä 2017

Ajantasainen hevosrehuvalikoimamme löytyy aina verkkokaupastamme, josta pääset tekemään suoraan myös tilauksen. Voit myös olla suoraan yhteydessä oman alueesi asiakkuusvastaavaan: Valitse yhteystiedot kohdasta tuotantosuunnaksi Hevonen ja oman kuntasi, niin löydät oman rehuedustajasi.

 

Kysy lisää omalta asiakkuusvastaavaltasi.

 

Tilaa Norra-uutiskirje ja saat ensimmäisenä tietoa hevosen ruokinnasta, uutuuksista ja kampanjoista!